قهوه فوری چیست | 3 دلیل برای نوشیدن و 3 دلیل برای نخوردن آن

قهوه فوری چیست | 3 دلیل برای نوشیدن و 3 دلیل برای نخوردن آن

میزان مصرف قهوه فوری در نقاط مختلف دنیا متفاوت است. در ایالات متحده، 7 درصد مردم قهوه فوری می نوشند. در بریتانیا 77 درصد این کار را می کنند. در این مقاله مجله قهوه ست می خواهیم به شما بگویم چرا ما بهتر است روش آمریکایی ها را دز پیش بگیریم و کمتر قهوه آماده بنوشیم. البته، هدف تعریف کردن یک داستان یک طرفه برای شما نیست. بنابراین ابتدا به شما می گوییم که قهوه فوری چیست و خواص و معایب نوشیدن آن کدامند و اصلا خوب است یا نه.

 

ظهور قهوه فوری در اوایل قرن بیستم

 

وقتی اولین بار قهوه فوری تولید شد، یعنی در حوالی سال 1910، یک اختراع هیجان انگیز محسوب می شد. در فنجان قهوه شما فناوری وجود داشت! ساخت قهوه گرانقیمت از این گرانول های محلول مقرون به صرفه ایده بسیار قدرتمندی بود و فرآیند اسرارآمیز کارخانه در پشت آن به طرز باور نکردنی مدرن به نظر می رسید.

 

و، شاید، برای زن خانه دار سنتی آن زمان، پدیده ای جذاب و رضایت بخش بود. حالا زن سنتی خانه دار می توانست وقتی کارهای خانه را سبک کرد برای خود و همسرش قهوه درست کند، زیرا فولگرز در تبلیغات دهه 50 خود قهوه فوری را قهوه ای “بدون آموزش تهیه قهوه without coffee-making lessons” معرفی کرده بود.

 

اما همانطور که تبلیغات جنسیتی متعلق به دهه 50 است، این موضوع در مورد قهوه آماده هم صدق می کند. هنوز قانع نشده اید؟ در اینجا چند نکته مثبت و منفی قهوه فوری را به شما توضیح می دهیم و می گوییم که خوب است یا بد.

3 دلیل برای نوشیدن قهوه فوری

 

یکی از فواید خوردن قهوه آماده این است که آماده سازی آن سریع و آسان است. فقط باید آب گرم اضافه کنید. وقتی عجله دارید صبح سر کار بروید، نیازی به زحمت آسیاب کردن دانه یا تمیز کردن وسایل دم کردن قهوه ندارید.

یادگیری نحوه تهیه یک قهوه خوب دمی چندان آسان نیست. اما دیگر هرکسی می تواند روی ذرات قهوه آماده آب گرم بریزد و در واقع طرز تهیه خاصی ندارد. در صورت نداشتن تجهیزات دم کردن فقط قرار است از کتری خود استفاده کنید.

قهوه فوری هدر نمی رود و به اصطلاح تفاله ندارد. کسی هست که بخواهد زحمت دور ریختن ته مانده قهوه را تقبل کند؟

 

3 دلیل برای کمتر نوشیدن قهوه فوری

1. طعم و مزه! حتی بهترین قهوه فوری اغلب با دانه هایی که کیفیت پایین تری دارند تهیه می شود تا هزینه های تولید آن کاهش یابد. در قهوه فوری احساس دهانی محدود است و موارد دیگر. هیچ مقایسه ای با طعم قهوه تازه در این میان وجود ندارد.

 

2. در پروسه درست کردن قهوه فوری هیچ داستان رمانتیکی وجود ندارد. رسم تهیه قهوه توسط خودتان و دم آوری آن همانطور که دوست دارید، جادویی است. اما فوراً نمی توانید آن ذرات آسیاب شده شیرین را با ظرافت با آب مخلوط کنید تا به عصاره گیری کامل برسید. نمی توانید عطرهای شدید و مست کننده را که موقع دم آوری قهوه در فضا پخش می شوند استنشاق کنید. این نوع قهوه فقط یک نوشیدنی است که آن را سر می کشید و کافئین به بدن می رسانید.


3. در واقع طولی نمی کشد تا یک قهوه تازه بو داده با وسایل دم آوری قهوه آماده شود. با AeroPress ،V60 و وسایل دم آوری دستی تنها چند دقیقه و آماده کردن اسپرسو (با دستگاه) به طور متوسط زیر یک دقیقه طول می کشد. مطمئناً آماده کردن قهوه فوری حدود 2 ثانیه طول می کشد، اما آیا چند دقیقه تلاش برای یک نوشیدنی بهتر ارزشش را ندارد؟

 

می دانید چرا خطرات سلامتی در این لیست نیست؟ به این دلیل که به نظر نمی رسد هیچ شواهد قطعی وجود داشته باشد که نشان می دهد قهوه آماده بهتر یا بدتر از دانه قهوه است. با این حال، فقط به این دلیل که چیزی شما را نمی کُشد، به این معنی نیست که باید آن را مصرف کنید!

 

نتیجه گیری نهایی

قهوه فوری راحتی را در قبال تجربه دم آوری قهوه به شما می دهد. این محصول به عنوان یک ماده برای تامین کافئین مناسب برای پرسنل ارتش ایالات متحده معرفی شد و در دوران خانه داری زنان در دهه های 50 و 60 محبوب بود. اما امروز، ما گزینه های بیشتری در اختیار داریم. ما دانه های قهوه تازه بو داده، با خاستگاه های اصلاح شده و تجاری، با کیفیت بالا، و توانایی دم کردن آنها را در عرض یک یا دو دقیقه داریم.

 

البته قطعا افراد زیادی وجود دارند که هرگز قانع نخواهند شد. قهوه فوری بخشی جدایی ناپذیر از صبح آنها است. اما امیدواریم که اگر مرتب قهوه فوری بدون شکر یا با شکر می خرید، شما را متقاعد کرده باشیم که سعی کنید یک بار هم که شده قهوه دمی طبیعی را امتحان کنید، زیرا هنگامی که آن را امتحان کردید، مطمئنیم که آن را به قهوه آماده ترجیح می دهید حتی اگر مصرفتان را تغییر ندهید.

Related Articles

انواع قهوه ها

انواع قهوه ها