چای انگلیسی با شیر و ادویه

بدون شک چای انگلیسی با شیر و ادویه یکی از دلپذیرترین میان وعده های غذایی است. این نوشیدنی به دلیل ادویه های متنوع خواص زیادی را دارد که به معرفی برخی از آن ها می پردازیم.

این چای به دلیل داشتن دارچین باعث کاهش ابتلا به بیماری های قلبی و ضد دیابت می شود. زنجبیل موجود در آن به مقابله با استرس و درمان شوره کمک می کند. همچنین این چای پر خاصیت به دلیل داشتن میخک باعث پیشگیری از سرطان می شود و عصاره های معطر آن می توانند باعث کاهش سمیت خون شوند و فعالیت آنتی اکسیدانی را در سراسر بدن تحریک کنند، و به این ترتیب سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و در عین حال پلاکت ها را پاکسازی کنند.

زمان

مدت زمان آماده سازی

۱۵ دقیقه

برای

برای

۴ فنجان

مواد لازم

مواد لازم

  • شیر پر چرب: 2 پیمانه
  • چوب دارچین: 2 عدد            
  • چای سیاه کیسه ای : 4 عدد
  • دانه فلفل سیاه: 4 عدد
  • شکر : 8 قاشق چایخوری
  • دانه هل: 8 عدد
  • زنجبیل تازه: 1 تکه 2/5 سانتی
  • دانه میخک : 8 عدد
  • آب: 2 پیمانه

ابتدا دانه های فلفل، هل و میخک را خرد کرده، سپس ادویه های خرد شده را داخل یک ظرف بریزید. شیر، آب، تکه های زنجبیل و چوب های دارچین را اضافه نمایید و مواد را هم بزنید و روی حرارت قرار دهید تا به دمای جوش برسد. 30 ثانیه پس از زمان به جوش رسیدن حرارت را خاموش کنید. چای های کیسه ای را داخل مخلوط شیر و ادویه ها بیندازید و روی ظرف را به خوبی بپوشانید. 10 دقیقه صبر کنید تا طعم و رنگ چای آزاد شود. سپس با کمک صافی چای را صاف کنید. دقت داشته باشید این مقدار چای برای 4 فنجان بزرگ یا ماگ مخصوص نوشیدنی های گرم مناسب است. چای را بعد از صاف کردن در 4 فنجان بزرگ یا لیوان مخصوص چای بریزید و در هر فنجان دو قاشق چای خوری شکر بریزید و سرو نمایید.

{{ reviewsTotal }} نظرات
{{ reviewsTotal }} Reviews
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on print
Print