دسر ژلاتین قهوه

دسر وعده ای پر طرفدار است که معمولاً در پایان یک وعده غذایی سرو می شود. دسر ژلاتین قهوه یکی از محبوب ترین دسر ها است که طعم لذت بخشی دارد. این دسر به دلیل داشتن ژلاتین و قهوه فواید بسیار زیادی دارد. ژلاتین این دسر با وجود داشتن محتوای کم کالری، منبع پروتئین و کربوهیدرات است که به عنوان منبع انرژی عمل می کند و باعث بهبود عملکرد ورزشی می شود. همچنین ژلاتین برای سلامت استخوان ها و مفاصل، بهبود ظاهر پوست و سلامت دستگاه گوارش و هضم غذا بسیار موثر است.

زمان

مدت زمان آماده سازی

۶ ساعت

برای

برای

۶ فنجان

مواد لازم

مواد لازم

  • 181 گرم شکر سفید
  • 25 گرم پودر ژلاتین بدون طعم
  • 900 میلی‌لیتر قهوه دم شده
  • 378 میلی‌لیتر آب
  • 1 قاشق غذاخوری آب لیمو
  • 284 گرم خامه زده شده

ابتدا پودر ژلاتین و شکر را داخل یک تابه بریزد و آنها را مخلوط نمایید. سپس قهوه دم شده و آب گرم را بر روی آنها ریخته خوب به هم زنید. تابه را برروی اجاق گذاشته و با شعله‌ی بسیار کم آنقدر این مخلوط را به هم زنید تا پودر ژلاتین و شکر کاملا در آب و قهوه حل شوند. تابه را از روی حرارت بردارید. آب لیمو را به ترکیب خود اضافه کرده و با هم مخلوط نمایید. ترکیب به دست آمده را در قالب های دلخواه خود بریزید. سپس ظرف خود را به مدت 6 ساعت داخل یخچال قرار دهید. بعد از خروج از یخچال می‌توانید با خامه آن را تزئیین نماید. دسر بسیار خوشمزه شما آماده است. از آن لذت ببرید.

{{ reviewsTotal }} نظرات
{{ reviewsTotal }} Reviews
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on print
Print